Hollandse bom Gaby Blaaser zet Instagram in vuur en vlam met ondeugend kiekje. "Lekker ding!" Babes
Hollandse bom Gaby Blaaser zet Instagram in vuur en vlam met ondeugend kiekje. "Lekker ding!"
Babes

Hollandse bom Gaby Blaaser zet Instagram in vuur en vlam met ondeugend kiekje. "Lekker ding!"

Gaby, die een paar weken geleden 36 kaarsjes mocht uitblazen, werd in Amsterdam geboren en is de kleindochter van cabaretier Jan Blaaser. Ze was in 2006 voor het eerst te zien op het kleine scherm in de soap ‘Onderweg naar Morgen’, waar ze de rol van Manon vertolkte. Daarna was ze nog te zien in een aantal andere series en films. Maar dit alles geheel ter zijde…

Gaby schittert vooral ook Instagram, waar ze haar 385.000 volgers regelmatig foto's voorgeschoteld die pikanter dan pikant zijn. En zo ook nu weer! Gaby geeft als het ware een 'inkijk' in haar twee grote troeven. Het moet niet gezegd dat de reacties navenant waren. "Lekker ding!" schrijft iemand. Of: "Kind wat ben je mooi!" Nog iemand anders zegt: "Jij bent een bom!" En zo'n kiekjes willen wij jullie natuurlijk niet onthouden!

Meer van Clint zien? Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties