Hollandse bom Yolanthe Cabau en haar zusjes veroveren het internet in bikini (foto's) Babes
Hollandse bom Yolanthe Cabau en haar zusjes veroveren het internet in bikini (foto's)
Babes

Hollandse bom Yolanthe Cabau en haar zusjes veroveren het internet in bikini (foto's)

Yolanthe Cabau, de ex van Wesley Sneijder, is altijd een van onze favorietjes geweest bij de noorderburen. Yolanthe is een bezige bij die zich bezighoudt met modellen- en acteerwerk en ook haar eigen lifestyle merk Cabau Lifestyle heeft. Ze is zelf (natuurlijk) het gezicht van het merk en alles draait rond allerlei producten en dingen die je een betere levensstijl kunnen bezorgen.

Maar wist je dat Yolanthe ook nog enkele zusjes heeft…? Tijd om die ook eens in de schijnwerpers te zetten. En Yolanthe… die dacht precies hetzelfde als ons! Ze deelde immers op Instagram een foto waarop ze samen met enkele van haar zussen poseert in bikini.

Het bijschrift luidde: “Een van de grootste zegeningen in mijn leven zijn mijn broers en zussen! Ik heb 8 zussen en 4 broers! Wij zijn 13 kinderen allemaal geboren op Ibiza! Hier met Rebecca Cabau, Xelly Cabau & Marina Cabau. Ik hou zo ontzettend veel van jullie meiden!!” En ja hoor, wij houden ook van hen…

Meer van Clint zien? Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties