Hollandse klepper Juultje Tieleman wil weer een vriendje en deelt snikheet lingeriefilmpje Babes
Hollandse klepper Juultje Tieleman wil weer een vriendje en deelt snikheet lingeriefilmpje
Babes

Hollandse klepper Juultje Tieleman wil weer een vriendje en deelt snikheet lingeriefilmpje

Nog niet zo gek lang geleden moesten we jullie melden dat één van de mooiste vrouwen van Nederland weer vrijgezel was. We hebben het over influencer Juultje Tieleman. Ze maakte zelf het trieste nieuws bekend op Instagram. “Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn,” schreef ze.

Influencer Juultje en YouTuber Koen van Heest hadden ruim een jaar een relatie met elkaar. Koen is niet Juultje’s eerste ex: ze had eerder een relatie met Gio Latooy, net als Koen een bekende YouTuber. Koen had eerder een relatie met een andere bekende Instagram influencer Jamie Ommel.

Maar het lijkt alsof Juultje helemaal weer klaar is voor de liefde en misschien deelde ze daarom wel een snikhete lingerievideo op Instagram. Zo om te zeggen: hier ben ik, come and get me! Dus, mocht je interesse hebben, bij deze... (de video zit helemaal onderaan, eerst wat voorgerechtjes)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties