Hup Holland Hup - Cindy, de ex-vriendin van F1-coureur Hamilton, imponeert met gloeiend hete fotoshoot Babes
Hup Holland Hup - Cindy, de ex-vriendin van F1-coureur Hamilton, imponeert met gloeiend hete fotoshoot
Babes

Hup Holland Hup - Cindy, de ex-vriendin van F1-coureur Hamilton, imponeert met gloeiend hete fotoshoot

Zoals jullie weten, trekken we regelmatig eens de grens met onze noorderburen over om eens te zien wat er daar allemaal te rapen valt aan vrouwelijk schoon. Vanaf nu gaan we al die Hollandse bommetjes aan jullie voorstellen in de rubriek met de toepasselijke naam ‘Hup Holland Hup’ (het bekende Nederlandse voetballied). Vandaag onder de schijnwerpers: Cindy Kimberley, de ex van Lewis Hamilton.

De knappe en sexy Cindy Kimberley is geboren in Amsterdam en heeft Spaans-Indonesische roots, en is aan de slag als model. En dat laatste doet ze meer dan goed! In 2015 ging ze ineens de wereld rond toen niemand minder dan Justin Bieber en foto van haar postte en zich afvroeg wie die knappe dame was. Daarnaast was ze naar verluidt ook nog een tijdje de vriendin van zevenvoudig Formule 1 wereldkampioen Lewis Hamilton.

Ondertussen sierde Cindy al de covers van onder andere GQ en Playboy. Niet mis, toch!? Op Instagram heeft ze 7 miljoen volgers, je leest het goed! En die volgers deed ze onlangs kwijlen van genot toen ze foto’s postte van haar shoot voor de Sports Illustrated Swimsuit Edition. Kwijl gewoon even mee…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties