Hup Holland Hup - Schaatsbabe Irene Schouten en sexy lingerie is een geweldige mix (foto's) Babes
Hup Holland Hup - Schaatsbabe Irene Schouten en sexy lingerie is een geweldige mix (foto's)
Babes

Hup Holland Hup - Schaatsbabe Irene Schouten en sexy lingerie is een geweldige mix (foto's)

Zoals jullie weten, trekken we regelmatig eens de grens met onze noorderburen over om eens te zien wat er daar allemaal te rapen valt aan vrouwelijk schoon. Vanaf nu gaan we al die Hollandse bommetjes aan jullie voorstellen in de rubriek met de toepasselijke naam ‘Hup Holland Hup’ (het bekende Nederlandse voetballied). Vandaag onder de schijnwerpers: schaatsbabe Irene Schouten.

Eerder dit jaar kwam de beroemde en beruchte ‘FHM500’ weer uit en daarin werd de schaatsbabe Irene Schouten verkozen tot ‘Mooiste Sportvrouw van Nederland’. Natuurlijk volkomen terecht! Ze treedt daarmee in de voetsporen van Lieke Martens, Joy Beune, Jutta Leerdam en Suzanne Schulting.

“Ik vind het een grote eer” zei Irene aan FHM. “Natuurlijk wil ik er altijd goed uitzien en dan is zo’n titel een groot compliment.” Irene deed meteen ook een pikante lingerieshoot met FHM, waarvan je hieronder een teaser vindt. En we gooien er meteen nog een paar extra leuke foto’s van de knappe Irene bovenop. Enjoy!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties