Iedereen wordt wild van Kim Kardashian die in een nat T-shirt uit de zee komt (foto's) Babes
Iedereen wordt wild van Kim Kardashian die in een nat T-shirt uit de zee komt (foto's)
Babes

Iedereen wordt wild van Kim Kardashian die in een nat T-shirt uit de zee komt (foto's)

Kim Kardashian hoeft natuurlijk weinig voorstelling. Ze startte haar carrière als model alvorens naam en faam te vergaren op tv in de reality-reeks ‘Keeping up with the Kardashians’, die draaide van 2007 tot 2021. Kim K is nu te bewonderen in ‘The Kardashians’ via Hulu. En natuurlijk kent heel het universum haar ook omwille van haar explosieve relatie met Kanye West.

Op Instagram heeft Kim K. maar liefst 328 miljoen volgers en die krijgen regelmatig waar voor hun volgzaamheid. We hebben het dan over de nogal 'indrukwekkende' plaatjes die Kim met de regelmaat van de klok deelt. En onlangs was het weer van dat...

De foto in kwestie was nochtans eenvoudig van opzet: Kim die uit de zee komt, in een bikinislipje en een nat T-shirt. Niks speciaals, zou je zeggen... Maar dat was dus buiten de vele fans gerekend die helemaal uit hun dak gingen. Check even hieronder of het bij jou dezelfde gevoelens opwekt...

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties