"Ik verdien 325.000 euro per jaar op OnlyFans terwijl ik reis en kocht een tweede huis op mijn 21e" Babes
"Ik verdien 325.000 euro per jaar op OnlyFans terwijl ik reis en kocht een tweede huis op mijn 21e"
Babes

"Ik verdien 325.000 euro per jaar op OnlyFans terwijl ik reis en kocht een tweede huis op mijn 21e"

Een Zweedse jongedame van 21 die als serveerster werkte, gaf haar job op en verdient nu 325.000 euro per jaar terwijl ze de wereld rondreist. Elsa Thora gebruikt haar enorme verdiensten om reizen over de hele wereld te financieren. Zo bezocht ze onlangs Thailand, Italië, Griekenland, Polen, Nederland en Bali. “Ik hou ervan om met mijn vrienden in het vliegtuig te stappen om verschillende landen te verkennen,” zegt ze.

Elsa besloot haar pikante kiekjes op OnlyFans te plaatsen nadat ze in 2020 haar middelbare school had afgerond en zich nog niet klaar voelde voor het hoger onderwijs of de universiteit. Ze zei in een recent interview: "Ik was er niet echt klaar voor om naar de universiteit te gaan en wilde geld verdienen. Na het starten van een TikTok-kanaal, ontplofte mijn OnlyFans-pagina in 2021.” Elsa heeft momenteel 1.500 abonnees die betalen voor toegang tot haar pagina en die dus haar globetrotterlevensstijl financieren.

(lees verder onder de foto)

Bizarre verzoeken en voetballers

Momenteel is Elsa voor een periode van drie maanden op Bali. Ze vertelde: "Ik ben naar Thailand, Italië, Griekenland, Polen en Nederland geweest. Ik wil ook nog een Amerika-reis maken en ook nog naar Australië reizen. Ik werk vrij veel, content posten en met mijn fans praten. Maar ik zie mezelf niet snel stoppen." Met het geld dat ze verdiende op OnlyFans heeft Elsa onlangs een tweede huis in het Verenigd Koninkrijk gekocht. Haar eerste huis kocht ze al toen ze amper 19 was.

Hoewel Elsa van haar werk houdt, geeft ze wel toe dat haar familie ‘behoorlijk geschokt’ was toen ze ontdekten wat ze precies deed en er wordt ook nooit over gepraat. Gelukkig zijn haar vrienden heel ondersteunend, zelfs als ze gevraagd worden om pikante inhoud te filmen. En wat met bizarre verzoeken van fans? Elsa onthulde dat ze al gevraagd werd zich als een hond te gedragen en te blaffen, en te doen alsof de abonnee een mier is. Daarnaast beweert ze ook berichten te krijgen van voetballers uit de Premier League.

"Ik word een hoer genoemd"

Elsa merkte ook nog op: "Ik denk dat als je met OnlyFans start je veel zelfvertrouwen moet hebben. Ik heb er alleszins een hele dikke huid van gekregen. Ik word soms een hoer genoemd en krijg te horen dat ik 'een echte job moet zoeken. Maar ik ben niet van plan om snel te stoppen. Toen ik voor het eerst mijn pagina startte, had ik nooit gedacht dat iemand voor mij zou betalen. En kijk, nu ben ik hier!” Hieronder vind je nog wat leuke plaatjes van Elsa…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties