Instagram-meltdown nadat de knapste ijshockeyspeelster ter wereld poseert in badpak: "Bel de brandweer!" Babes
Instagram-meltdown nadat de knapste ijshockeyspeelster ter wereld poseert in badpak: "Bel de brandweer!"
Babes

Instagram-meltdown nadat de knapste ijshockeyspeelster ter wereld poseert in badpak: "Bel de brandweer!"

Mikayla Demaiter heeft haar titel van 's werelds meest sexy ijshockeyspeelster nog maar eens alle eer aangedaan met stomende foto's die de social media in vuur en vlam hebben gezet.

Het model, die als doelvrouw bij de Canadese Bluewater Hawks al op 23-jarige leeftijd haar schaatsen aan de haak hing, is ook een grote ster op Instagram met meer dan drie miljoen volgers. Die enorme fanbase werd weerspiegeld in haar laatste uploads, die honderdduizenden likes binnenhaalden.

Mikayla poseerde immers een aantal keer in badpak en andere weinig verhullende kledij. Een verbaasde volger schreef: "Ik denk dat je wat brandweermannen nodig hebt om deze post te zien, want zij zijn de enigen die voorbereid zijn op dit niveau van hitte." Je bent dus gewaarschuwd wanneer je hieronder de snikhete foto's bekijkt. Er is brandgevaar! (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties