Internethoax verklaart Mia Khalifa 'dood bij zware crash', maar zij... huppelt rond als sexy konijntje (foto's) Babes
Internethoax verklaart Mia Khalifa 'dood bij zware crash', maar zij... huppelt rond als sexy konijntje (foto's)
Babes

Internethoax verklaart Mia Khalifa 'dood bij zware crash', maar zij... huppelt rond als sexy konijntje (foto's)

Mia Khalifa kennen we natuurlijk allemaal als ex-pornoster én vaste klant bij Clint. Haar carrière in die sector destijds was van zeer korte duur, maar ze liet er wel serieus haar sporen achter. Nadien bleef ze nog op allerlei manieren voor wat controverse zorgen en bleef ze meer dan actief op de social media.

Op Instagram heeft Mia Khalifa bijna 28 miljoen volgers en die trakteert ze nog altijd regelmatig op leuke plaatjes, pikante filmpjes en controversiële berichten. Ons hoor je daar zeker niet over klagen!

Maar nu waren we toch even in paniek... Op het internet ging immers een bericht rond dat Mia om het leven was gekomen in een zwaar auto-ongeluk. Pardon!? Al snel bleek dat we een grote 'oef' mochten laten horen. Het ging immers om fake news, of een hoax zoals ze zeggen. Mia was nog levend en wel onder ons. Sterker nog, om alle twijfels weg te nemen poseerde ze als een 'sexy konijntje'. Check het hieronder zelf maar eens... (pijltjes naar rechts voor meer foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties