Jamie-Lee Six toont haar perfecte lingerie-body : "Een topwijf met een toplijf" (foto's) Babes
Jamie-Lee Six toont haar perfecte lingerie-body : "Een topwijf met een toplijf" (foto's)
Babes

Jamie-Lee Six toont haar perfecte lingerie-body : "Een topwijf met een toplijf" (foto's)

Ondertussen is de knappe Jamie-Lee Six hier bij ons al een ‘vaste klant’ geworden. En volledig terecht natuurlijk! Ze heeft ondertussen 272.000 volgers op Instagram en die trakteert ze regelmatig op adembenemende plaatjes en filmpjes.

Fans van Jamie worden niet enkel getrakteerd op haar dagelijkse wel en wee maar de laatste tijd ook regelmatig verblijdt met gloeiend hete lingeriefoto's. Zo werkt ze voornamelijk samen met het lingeriemerk Etam en dat zorgt geregeld toch voor heel wat prachtige plaatjes.

De laatste post van Jamie-Lee was ook weeral om van te smullen. Ze deelde een heerlijke lingeriefoto waarbij ze schreef: "My lucky number 4 🫶🏼 a perfect match 4 me 🤫" De reacties van haar vele fans mochten er ook weer wezen. Iemand zei: "Een topwijf met een toplijf!" Gaan we niet betwisten...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties