Jenna, die ooit 1 miljoen om te wippen weigerde van aanbidder, wandelt schaars gekleed door Instagram Babes
Jenna, die ooit 1 miljoen om te wippen weigerde van aanbidder, wandelt schaars gekleed door Instagram
Babes

Jenna, die ooit 1 miljoen om te wippen weigerde van aanbidder, wandelt schaars gekleed door Instagram

Jenna Lee heeft meer dan 2 miljoen volgers op Instagram, en dan mag je jezelf toch wel populair noemen. Ondertussen heeft ze ook al een OnlyFans-pagina, waar ze de content deelt die niet getolereerd wordt door de Instagram-politie. En dat blijkt een gouden zet geweest te zijn, want de ravissante blondine zou er tienduizenden euro’s per maand mee binnen harken.

In een podcast vertelde Jenna ooit dat ze geregeld ook geld krijgt aangeboden van fans om met haar het bed in te mogen duiken. Het meeste knettergekke bod kwam in de begindagen van haar carrière en werd uitgebracht door een miljardair. Ze zei: "Ik heb heel wat mannen de revue zien passeren die me een gigantische zak geld hebben aangeboden. Er was bijvoorbeeld een man die mij in eerste instantie 10.000 euro had geboden, maar ik bleef weigeren en hij bleef dat bedrag maar verhogen.”

"Zijn advocaat kwam met een contract"

“Ik was jong en onzeker, dus ik wou de stap niet zetten om seks met hem te hebben. Ik hield hem uiteindelijk gewoon aan de praat gehouden en wou kijken hoe ver hij wou gaan”, ging ze verder. “Na een tijdje kwam zijn advocaat bij mij met een contract van maar liefst 1 miljoen dollar. Ik dacht toen bij mezelf: ‘Wanneer iemand er zoveel geld voor over heeft om seks met mij te hebben, dan zal hij me daarna wellicht vermoorden’. Dus ik heb het aanbod afgewezen.” Stoem kieken, horen we jullie denken… Misschien wel, maar ook een heel mooi kieken!

Dat bewijst Jenna nog maar eens door zeer schaars gekleed door Instagram te wandelen. Geniet maar even mee...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties