Jennifer Aniston blies 55 kaarsjes uit... Tijd voor een feestje met haar heetste kiekjes! Babes
Jennifer Aniston blies 55 kaarsjes uit... Tijd voor een feestje met haar heetste kiekjes!
Babes

Jennifer Aniston blies 55 kaarsjes uit... Tijd voor een feestje met haar heetste kiekjes!

Jennifer Aniston onthulde vorig jaar in een interview dat ze ooit een bizarre schoonheidsbehandeling heeft geprobeerd in een zoektocht om haar tijdloze uiterlijk te behouden. De Friends-ster staat bekend om haar jeugdige uitstraling en ze gaf toe dat ze zowat alles wel eens geprobeerd heeft om rimpels tegen te gaan.

Jennifer bekende dat een van haar meest ongebruikelijke behandelingen een gezichtsbehandeling met… zalmsperma was, op aanraden van haar schoonheidsspecialiste. "Ten eerste zei ik, 'Meen je dit serieus?," zei Aniston in een interview met de Wall Street Journal. Toen stelde ze de doorslaggevende vraag: "Hoe kom je aan het sperma van zalm?" Daarop kreeg ze geen antwoord. Maar het blijkt dus wel te werken!

Waarmee we gekomen zijn aan de kern van de zaak: namelijk Jennifer die gisteren (11/02) 55 kaarsjes mocht uitblazen. Natuurlijk is er geen mens die dat gelooft, maar het is echt wel zo. En omdat wij jongens zijn die houden van een stevig feestje, vieren we dit graag met enkele ‘hete’ kiekjes van Jennifer. Hip hip hoera!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties