53 jaar! Jennifer Lopez wordt ambassadrice van bekend lingeriemerk. Tijd dus voor haar heerlijkste lingeriekiekjes Babes
53 jaar! Jennifer Lopez wordt ambassadrice van bekend lingeriemerk. Tijd dus voor haar heerlijkste lingeriekiekjes
Babes

53 jaar! Jennifer Lopez wordt ambassadrice van bekend lingeriemerk. Tijd dus voor haar heerlijkste lingeriekiekjes

Jennifer Lopez (53) wordt ambassadrice van het lingeriemerk Intimissimi. ‘Jenny from the Block’ zal wereldwijd te zien zijn in verschillende reclamecampagnes en treedt daarmee in de voetsporen van onder andere Irina Shayk en Sarah Jessica Parker.

“Bij het zoeken van een ambassadrice keken we vooral naar wie zich kon verplaatsen in onze klanten,” zegt CEO van het Italiaanse merk Matteo Veronesi. “En toen keken we meteen naar Jennifer.” Ja, wij kijken ook graag naar Jennifer…

En omdat wij jongens zijn die graag iemand in de bloemetjes zetten bij een speciale gelegenheid, vieren we deze aankondiging met enkele van de heerlijkste lingeriefoto’s van Jennifer. Mooi toch?

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties