Jitske, dochter van Peter Van de Veire, toont voorgevel in volle glorie en daar komt gigantisch veel reactie op (foto’s)

Haar meest gelikete foto ooit

De 27-jarige Jitske Van De Veire die heel wat mensen zullen kennen als dochter van de beroemde MNM radiopresentator is altijd al een dame geweest die absoluut niet op haar mondje is gevallen. Toen mensen massaal naaktbeelden van haar vader deelde vorig jaar ging haar uitspraak ‘Ik kom allemaal in jullie brievenbus kakken’, heel Vlaanderen rond.

Op gebied van haar eigen lichaam vindt Jitske absoluut niet dat er dingen zijn die niet getoond mogen worden. Zo toonde ze deze week onderstaande foto op Instagram met de tekst ‘lief zijn’. Het plaatje laat nog amper iets aan de verbeelding over en kreeg in een mum van tijd 8.000 likes, haar meest gelikte foto ooit op Instagram overigens.

De foto zelf kreeg daarnaast ook maar liefst 700 reacties. Honderden lyrische complimentjes, maar tientallen mensen waren ook een stuk minder positief en maakten haar met de grond gelijk met commentaren zoals ‘schandalig’, ‘mensen zo ophitsen is zielig’ of ‘de Vandeveirekes hebben weer aandacht te kort, o vader zo dochter zeker?’.

Jitske kennende zal ze niet echt wakker liggen van de haters en eerder eens goed lachen met de negatieve reacties.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments