Juf Laura is in de paasvakantie gaan shoppen, lingerie en bikini's onder andere (foto's) Babes
Juf Laura is in de paasvakantie gaan shoppen, lingerie en bikini's onder andere (foto's)
Babes

Juf Laura is in de paasvakantie gaan shoppen, lingerie en bikini's onder andere (foto's)

In het verleden hebben we jullie al eens voorgesteld aan de knappe lerares Laura Cambronero. Zij is de droom van elke leerling (en vader). Na een lesje rekenen en taal van deze juf ben je echt helemaal in de zevende hemel. De kinderen van een Spaanse basisschool hebben echt enorm veel geluk, of beter gezegd, hun vaders hebben dat. Stel je voor dat je wordt opgeroepen voor het oudergesprek van jouw zoon of dochter door Laura Cambronero.

De papa's zullen ongetwijfeld enorme moeite hebben om niet volledig afgeleid te raken. De prachtige Laura Cambronero (22) woont in het Zuid-Spaanse stadje Murcia. Daar staat ze voor de klas en leert ze kinderen met alle liefde schrijven, rekenen en taal. Stel je voor, een dagje de tafel van 7 leren met Laura; dat moet haast voor iedereen een zegen zijn.

Haar schoonheid is net zo indrukwekkend als haar kennis van rekenen. En waar nablijven normaal gesproken een straf is en oudergesprekken vaak als verplichtingen worden gezien, geldt dat absoluut niet bij juffrouw Cambronero. Trouwens, tijdens de paasvakantie ging juf Laura wat shoppen en ze kocht onder andere lingerie en bikini's. Wat zijn wij blij dat ze daar even wat foto's van wil delen! (pijltje naar rechts voor alle foto's)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties