Kate Beckinsale (50!) laat in doorschijnende jurk weinig aan de verbeelding over (foto's) Babes
Kate Beckinsale (50!) laat in doorschijnende jurk weinig aan de verbeelding over (foto's)
Babes

Kate Beckinsale (50!) laat in doorschijnende jurk weinig aan de verbeelding over (foto's)

Dit jaar 50 worden en alle mannen kunnen krijgen die je maar wil … Welke vrouw kan dat zeggen? Er zijn er maar weinig en actrice Kate Beckinsale is er zeker één van! Beckinsale slaagt erin om in vorm te blijven, hoewel ze een hekel heeft aan sporten, zo gaf ze zelf ooit toe.

Ze zei toen: “Het komt niet vanzelf bij mij. Ik kijk er elke keer weer tegenop, maar na die zware workout voel ik me altijd 100 procent beter. Eigenlijk is het gewoon natuurlijke antidepressiva!” En wat ons betreft, mag ze die zware work-outs nog wel even blijven doen.

Onlangs verscheen Beckinsale in een doorschijnende jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Kijk hieronde je de ogen maar uit de kop!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties