'Knapste brandweervrouw van Duitsland' moet eigenlijk zelf dringend geblust worden (foto's) Babes
'Knapste brandweervrouw van Duitsland' moet eigenlijk zelf dringend geblust worden (foto's)
Babes

'Knapste brandweervrouw van Duitsland' moet eigenlijk zelf dringend geblust worden (foto's)

We hebben hier al dames met uiteenlopende beroepen aan bod laten komen. Denk maar aan een politievrouw, een mecanicien, een vrachtwagenchauffeur, een bouwvakster, enz. Nu is het tijd voor een Duitse brandweervrouw met de naam Anike Ekina…

Op Instagram heeft Anike maar liefst 1,6 miljoen volgers. Wij namen eens een kijkje op haar account en dat grote aantal fans verbaast ons niks. De vrijwilligster bij de brandweer van deelstaat Sleeswijk-Holstein is immers een streling voor het oog en gooit graag haar twee grootste ‘troeven’ in de strijd.

Anike (36) werd recent verkozen tot ‘knapste brandweervrouw van Duitsland’. Ook geen verrassing. Wanneer je haar Instagram bekijkt en je merkt wat een bezige bij ze wel is, vraag je je af of ze wel aan de slag kan blijven bij de brandweer. Maar zelf zegt ze dat dit zelfs geen ‘issue’ is. Tijd om eens wat beter kennis te maken met deze toch wel uitzonderlijke dame. Geef jullie ogen maar eens goed de kost!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen.

5 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties