'Knapste treinmachinist ter wereld' doet ons al die vertragingen al snel vergeten (foto's) Babes
'Knapste treinmachinist ter wereld' doet ons al die vertragingen al snel vergeten (foto's)
Babes

'Knapste treinmachinist ter wereld' doet ons al die vertragingen al snel vergeten (foto's)

Een vrouw die is uitgeroepen tot ‘de knapste treinmachinist ter wereld’ is er trots op te werken in een ‘door mannen gedomineerde sector’. Katherine Munera bestuurt momenteel locomotieven van de metro van Medellín - de snelste van Colombia – nadat ze eerder ook al nationale treinen bestuurde. Ze is met verschillende van haar filmpjes al viraal gegaan op TikTok. Hoe zou dat nu komen…?!

Munera zegt dat ze trots is op haar carrière als treinmachinist omdat deze ‘inclusief is en er geen rekening wordt gehouden met haar geslacht’. Ze zei recent: "In het verleden waren deze jobs in veel landen alleen bedoeld voor mannen." Onlangs reisde ze zelfs naar buurland Ecuador om training te geven aan andere machinisten. Ze postte een video van zichzelf terwijl ze een metrostel bestuurt in de hoofdstad van het land met het bijschrift: "Blij deel uit te maken van dit verhaal, dank u Ecuador."

De clip ging viraal met meer dan 3 miljoen views en meer dan 2.000 commentaren. Eén iemand merkte op: “Ik was al verliefd op treinen en metro’s, maar nu ook op jou!” Ja, dat verbaast ons niks. We namen eens een kijkje op de Instagram van Katherine en verzamelden voor jullie enkele leuke foto’s…

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties