'Knapste voetbalster ter wereld' geeft eerste blik op haar gloeiendhete 2024-kalender (foto's) Babes
'Knapste voetbalster ter wereld' geeft eerste blik op haar gloeiendhete 2024-kalender (foto's)
Babes

'Knapste voetbalster ter wereld' geeft eerste blik op haar gloeiendhete 2024-kalender (foto's)

Alisha Lehmann (24) – door velen als de ‘meest sexy voetbalster ter wereld’ bestempeld – heeft de monden van haar fans en andere Instagramgebruikers weer doen openvallen. Ze deelde namelijk een kiekje dat haar Instagram net niet deed ontploffen.

De Aston Villa-ster kwam nog niet zo heel lang geleden in het nieuws nadat ze uit elkaar ging met haar vriend Douglas Luiz en vervolgens hun gedeelde kiekjes van Instagram verwijderde. In de pers en op de sociale media werd ijverig gespeculeerd over de reden voor de breuk. Er wordt onder andere gefluisterd dat er ruzie ontstond tussen de twee over de kalender die Alisha uitbrengt voor 2023 en waarin foto’s van haar te zien zijn.

Clint TV-kijktip: Limburgse Stephanie als Kitana voor de nieuwe Mortal Kombat-game

Nu we het toch over die kalender hebben... Alisha brengt er weer eentje uit voor 2024 en teasde op Instagram met een heerlijk kiekje. We kunnen nu al niet meer wachten om de volledige kalender te kunnen aanschouwen!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties