Lesley-Ann Poppe trekt een rode bikini aan en gaat in zomermodus: "Smeer ze maar goed in!" (foto's) Babes
Lesley-Ann Poppe trekt een rode bikini aan en gaat in zomermodus: "Smeer ze maar goed in!" (foto's)
Babes

Lesley-Ann Poppe trekt een rode bikini aan en gaat in zomermodus: "Smeer ze maar goed in!" (foto's)

Heeft Lesley-Ann Poppe nog een introductie nodig? Meer dan 10 jaar geleden verscheen ze plots aan het firmament. Eerst was er ‘Komen Eten’ en vervolgens werd ze een Vlaamse ster en de rest is eigenlijk geschiedenis, tot haar naaktshoot in Playboy toe.

Lesley zit met haar 44 lentes momenteel ‘al’ op tram 4, maar dat betekent zeker niet dat ze minder in de schijnwerpers staat. Zo is ze naast succesvol onderneemster eigenlijk ook parttime influencer met 100.000 volgers op Instagram.

Absoluut niet niks en haar status als 'blonde stoot' dat ze al heeft meer dan een decennium zal daar ongetwijfeld wel mee te maken hebben. Lesley-Ann speelt dat ook vaak heel slim uit met foto's die vaak best tot de verbeelding spreken. En nu was het weer van dat...

Ze poseerde in een rode bikini en zette als bijschrift: "Zomermodus aan". En dat leidde tot enkele reacties, die ze wel eens vaker krijgt als ze in zulke kledij glipt. Iemand stelde voor: "Smeer ze maar goed in... Als je wil kom ik dat doen." Een andere fan vroeg zich af: "Kan die niet altijd aanstaan?" Ten slotte was er iemand die het kort en bondig hield: "Heel erg lekker!" (pijltje naar rechts voor alle foto's)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties