Lesley-Ann Poppe verzamelt complimenten met haar wel heel indrukwekkende, diepe decolleté (foto's) Babes
Lesley-Ann Poppe verzamelt complimenten met haar wel heel indrukwekkende, diepe decolleté (foto's)
Babes

Lesley-Ann Poppe verzamelt complimenten met haar wel heel indrukwekkende, diepe decolleté (foto's)

Heeft Lesley-Ann Poppe nog een introductie nodig? Meer dan 10 jaar geleden verscheen ze plots aan het firmament. Eerst was er ‘Komen Eten’ en vervolgens werd ze een Vlaamse ster en de rest is eigenlijk geschiedenis, tot haar naaktshoot in Playboy toe.

Lesley zit met haar 44 lentes momenteel ‘al’ op tram 4, maar dat betekent zeker niet dat ze minder in de schijnwerpers staat. Zo is ze naast succesvol onderneemster eigenlijk ook parttime influencer met 101.000 volgers op Instagram. Haar Instagram blijft steevast dan ook heel levend met vaak best wat pittige foto's.

Afgelopen week en weekend was Lesley-Ann op het pad in het knalrood en met het zonnige weer werd haar decolleté duidelijk nog eens stevig in de schijnwerpers gezet. De bekende blondine heeft nog altijd gigantisch veel fans en dat is ook aan de reacties te zien. Op twee foto's meer dan 150 reacties over hoe stapelzot ze van haar zijn

Eén van haar fans was bijvoorbeeld wel heel enthousiast en zei: "Je ziet er oogverblindend uit hemelse jonge vrouw " En een andere volger reageerde dan weer: "Damn..je ziet er verrukkelijk uit." Het is duidelijk dat Lesley-Ann dus nog altij heel goed in de markt in ligt.

Tijd voor de foto's:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties