Lief buurmeisje én pikante Playmate: Elsie Hewitt is een beetje (veel) van beide! (foto's) Babes
Lief buurmeisje én pikante Playmate: Elsie Hewitt is een beetje (veel) van beide! (foto's)
Babes

Lief buurmeisje én pikante Playmate: Elsie Hewitt is een beetje (veel) van beide! (foto's)

Op een van onze vele expedities op Instagram keken we plots recht in de ogen van de wondermooie Elsie Hewitt. Eerlijk gezegd, zijn we er nog altijd niet goed van. Op het eerste zicht is Elsie het mooiste ‘buurmeisje’ van de UK – en dat is ze ook – maar ze is evenzeer een pikante Playmate. Wat een combo!

Hoe ‘onschuldig’ ze er ook uitziet, Elsie schitterde in 2017 al als Playmate, zo met van die oortjes, je weet wel. Tegenwoordig staat ze ook te pronken voor de lens van verschillende (gerenommeerde) fotografen. Bovendien is ze met één miljoen volgers op Instagram ook een top-influencer.

Elsie trok op 10-jarige leeftijd met haar ouders van Londen naar Los Angeles en verblijft daar nog steeds. De ideale plek natuurlijk om haar modellencarrière verder uit te bouwen. Bovendien heeft Elsie ook nog een eigen kledingmerk, waarmee ze tegelijkertijd haar liefde voor lekker eten uitdrukt. Denk daarbij aan opdrukken als ‘Chicken Parm’ en ‘Pasta’. Hieronder kun je aan de hand van wat heerlijke plaatjes kennismaken met de adembenemende Elsie Hewitt…

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties