Limburgse Big Brother-finaliste Liese doet ons gratis en voor niks prachtige lingeriefoto's cadeau Babes
Limburgse Big Brother-finaliste Liese doet ons gratis en voor niks prachtige lingeriefoto's cadeau
Babes

Limburgse Big Brother-finaliste Liese doet ons gratis en voor niks prachtige lingeriefoto's cadeau

Liese Luwel kennen we in de eerste plaats natuurlijk van haar deelname aan het vorige seizoen van Big Brother. Onlangs kwam ze nog naar buiten met het niet zo leuke nieuws dat ze aan multiple sclerose lijdt. Desondanks staat Liese heel positief in het leven.

Geregeld poseert ze ook als lingeriemodel en dat levert heerlijke plaatjes op. Op een laatste foto lag ze voor de lens in een sexy bodysuit. Het moet niet gezegd dat de reacties van haar volgers op Instagram laaiend enthousiast waren…

“Wat een prachtige vrouw ben jij toch!” schreef iemand. Of: “Prachtig lichaam!” Nog iemand anders zei: “Hoe mooi kan een vrouw zijn?!” Ten slotte was er volger die reageerde: Gedurfd hoor, Liese. Maar wel supermooi!”

Geniet hieronder gewoon even mee van de heerlijke kiekjes van Liese…

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

16 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties