Lotte Vanwezemael gaat bootje varen in bikini en natuurlijk is iedereen weer dolenthousiast (foto's) Babes
Lotte Vanwezemael gaat bootje varen in bikini en natuurlijk is iedereen weer dolenthousiast (foto's)
Babes

Lotte Vanwezemael gaat bootje varen in bikini en natuurlijk is iedereen weer dolenthousiast (foto's)

De ster van Lotte Vanwezemael schittert momenteel in volle glorie aan de Vlaamse sterrenhemel. Ze is vandaag de dag één van de populairste, vrouwelijke BV’s. Op Instagram heeft ze momenteel 188.000 volgers en wij gokken alvast dat ze de kaap van 250.000 fans heel snel zal halen.

Redenen genoeg overigens. Zo post Lotte geregeld leuke foto’s op haar profiel waar ze elke keer megaveel likes op krijgt. En nu is het weer van dat. Lotte geniet van de zon op Santorini en daar is ze gaan bootje varen, gehuld in een mooie bikini. Haar fans zijn na-tuur-lijk razend enthousiast!

“Mag ik zeggen hoe fantastisch je eruitziet?” schrijft iemand. Iemand anders zegt: “Jawaddedadde!” Nog een fan grapt: “Waar is de reddingsvest?” Tenslotte steekt iemand Lotte een hart onder de riem: “Ik meen mij te herinneren dat er een tijd geleden enig commotie was over uw rondingen. Wel, ik zou zeer tevreden zijn moest ik uw vormen hebben.”

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties