Lotte Vanwezemael ging met blonde vriendin feesten in Ibiza en dan konden bikini-foto's niet ontbreken Babes
Lotte Vanwezemael ging met blonde vriendin feesten in Ibiza en dan konden bikini-foto's niet ontbreken
Babes

Lotte Vanwezemael ging met blonde vriendin feesten in Ibiza en dan konden bikini-foto's niet ontbreken

De ster van Lotte Vanwezemael schittert momenteel in volle glorie aan de Vlaamse sterrenhemel. Ze is vandaag de dag één van de populairste, vrouwelijke BV’s. Op Instagram heeft ze momenteel 194.000 volgers en dat aantal stijgt elke dag!

Voor seksuologe Lotte Vanwezemael is het ook vakantie en dat werd onlangs even gevierd in Ibiza met een blonde vriendin. Ter gelegenheid van haar vakantie deelde ze online heel wat vakantie-foto's, waaronder ook heel wat bikini-plaatjes van zichzelf en haar vriendin.

Haar volgers konden de foto's van het duo blijkbaar echt wel smaken want het werd één van haar meest gelikete Instagram-posts in een lange tijd. De complimenten voor beide dames stroomden dan ook binnen.

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

Klik op het pijltje naar rechts voor extra foto's:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties