Lotte Vanwezemael trekt haar bikini aan in Center Parcs en iedereen gaat weer uit z'n dak Babes
Lotte Vanwezemael trekt haar bikini aan in Center Parcs en iedereen gaat weer uit z'n dak
Babes

Lotte Vanwezemael trekt haar bikini aan in Center Parcs en iedereen gaat weer uit z'n dak

De ster van Lotte Vanwezemael schittert momenteel in volle glorie aan de Vlaamse sterrenhemel. Een drietal jaar geleden hadden we nog geen flauw idee wie Lotte was, vandaag de dag is de seksuologe één van de populairste, vrouwelijke BV’s. Dat ze veel meer kan dan sekstips geven, bewees ze onlangs nog in Dancing with the Stars.

Lotte wordt dan ook alleen maar populairder elke dag. Op Instagram heeft ze momenteel 188.000 volgers en wij gokken alvast dat ze de kaap van 250.000 fans heel snel zal halen. Redenen genoeg overigens. Zo post Lotte geregeld leuke foto's op haar profiel waar ze elke keer megaveel likes op krijgt.

De laatste foto die ze postte is er eentje van in Center Parcs, waar Lotte gehuld in een bikini zit te genieten in de zon. En haar fans zijn weer razend enthousiast! "Beauty!" schrijft iemand. Een andere fan zegt: "Je bent zo mooi!" Of: "Machtig!" Een grapjas ziet het dan weer een tikkeltje anders: "95% van de reacties hier kon je vader zijn" schrijft hij. Geniet even mee van de leuke foto's!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties