Lottie, het bloedhete zusje van Kate Moss, gooit heerlijke badpakfoto's te grabbel (foto's) Babes
Lottie, het bloedhete zusje van Kate Moss, gooit heerlijke badpakfoto's te grabbel (foto's)
Babes

Lottie, het bloedhete zusje van Kate Moss, gooit heerlijke badpakfoto's te grabbel (foto's)

Lottie Moss is de zus van het wereldberoemde model Kate Moss. Ze is 24 jaar oud en is dan ook maar liefst 24 jaar jonger dan haar bekende zus. Lottie lijkt op termijn in de voetsporen van haar zus te willen treden en als we kijken naar de foto’s en video’s die ze deelt op Instagram, dan lijkt ons dat ook geen enkel probleem. Integendeel!

Het officiële Instagram-account van grote zus Kate zit aan zo’n 1,2 miljoen fans. Lottie zit daar met zo’n 546.000 volgers nog ver vanaf, maar doet het toch ook al meer dan behoorlijk. Lottie is net zoals haar zus niet vies van wat naakt en zoekt maar al te graag de grenzen van Instagram op.

Op de laatste foto's die ze deelt, houdt Lottie het 'netjes'. Maar toch... Ze poseert in badpak en dat is toch wel zinnenprikkelend! Hieronder kun je gewoon even meegenieten. Vergeet niet op het pijltje naar rechts te klikken voor meer foto's.

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties