Lottie, het bloedmooie zusje van Kate Moss, gooit weer wat kledingstukken uit (foto's) Babes
Lottie, het bloedmooie zusje van Kate Moss, gooit weer wat kledingstukken uit (foto's)
Babes

Lottie, het bloedmooie zusje van Kate Moss, gooit weer wat kledingstukken uit (foto's)

Lottie Moss is de zus van het wereldberoemde model Kate Moss. Ze is 24 jaar oud en is dan ook maar liefst 24 jaar jonger dan haar bekende zus. Lottie lijkt op termijn in de voetsporen van haar zus te willen treden en als we kijken naar de foto’s en video’s die ze deelt op Instagram, dan lijkt ons dat ook geen enkel probleem. Integendeel!

Het officiële Instagram-account van grote zus Kate zit aan zo’n 1,2 miljoen fans. Lottie zit daar met zo’n 541.000 volgers nog ver vanaf, maar doet het toch ook al meer dan behoorlijk. Lottie is net zoals haar zus niet vies van wat naakt en zoekt maar al te graag de grenzen van Instagram op.

En dat is zeker weer het geval met de laatste foto's die ze deelt met haar vele fans. Ook bij Lottie zijn de temperaturen redelijk hoog en dus gaat er een en ander uit. Zo poseert topless in de tuin en zet ook nog eens haar achterkant netjes in de verf. Man, het zweet breekt ons uit!

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties