Marta, a.k.a 'Queen of Leggings', gaat viraal en daar zitten haar looks zeker voor iets tussen Babes
Marta, a.k.a 'Queen of Leggings', gaat viraal en daar zitten haar looks zeker voor iets tussen
Babes

Marta, a.k.a 'Queen of Leggings', gaat viraal en daar zitten haar looks zeker voor iets tussen

Marta Mulyar is een dame uit Oekraïne die met haar filmpjes redelijk viraal gaat op TikTok. Daar heeft ze de nickname ‘Queen of Leggings’. Ze heeft 850.000 volgers die ze regelmatig clips voorschotelt waarbij ze ‘bijzondere’ outfits draagt.

Bij haar filmpjes weet Marta ook de juiste sound te vinden, wat het aangenaam kijken en luisteren maakt. Hoewel al haar rondingen daar ook wel voor iets tussen zitten. Op Instagram boert ze trouwens ook goed, want daar heeft ze bijna 50.000 vurige fans.

Hieronder een paar leuke dingen die we vonden op zowel TikTok als Instagram. Wil je meer zien? Dan ga je haar toch gewoon lekker volgen! Doen wij ook vanaf nu.

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

@merriimii

♬ оригинальный звук - zavali
@merriimii

♬ оригинальный звук - zavali
@merriimii #viral #fyp #us #music ♬ Energy - Digga D
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties