Om dit artikel volledig gratis verder te lezen, moet je enkel onze gloednieuwe Facebook pagina volgen. 😉
Op deze pagina vind je de mooiste dames, het grappigste en opvallendste nieuws en boeiende Clint TV video content dat je echt niet wil missen.
'Meest flexibele vrouw op OnlyFans' kan wel wat bijzondere dingen met haar (geweldige) lichaam (foto's) Babes
'Meest flexibele vrouw op OnlyFans' kan wel wat bijzondere dingen met haar (geweldige) lichaam (foto's)
Babes

'Meest flexibele vrouw op OnlyFans' kan wel wat bijzondere dingen met haar (geweldige) lichaam (foto's)

Een professionele danseres die te horen kreeg dat ze ‘het nooit zou maken’ verdient nu een fortuin met OnlyFans. Sasha Splits droomde in haar jeugd altijd van optreden op een groot podium, maar haar ambities werden de kop ingedrukt door ‘wrede’ klasgenoten en dansleraars die haar voortdurend neerhaalden. In tegenstelling tot de rijke studenten, wiens ouders hun opleiding bekostigden, werkte de 19-jarige vele uren in bars om haar collegegeld te betalen.

Maar ondanks haar inspanningen raakte ze in de schulden en eindigde ze met een schuld van ongeveer 50.000 euro aan schoolgeld en creditcardrekeningen. Sasha's lot veranderde toen ze in 2020 hoorde over OnlyFans, waar ze een anonieme account lanceerde om extra geld te verdienen. Maanden later heeft ze meer dan twee miljoen euro verdiend en een groot punt gemaakt voor iedereen die aan haar twijfelde.

(lees verder onder de foto)

"Ik verdien nu meer dan al die haters"

Haar fortuin is vooral te danken aan haar, euhm… ‘buigzaamheid’ en ze wordt door velen bestempeld als ‘de meest flexibele vrouw op OnlyFans’. Sasha, die meer dan 100 miljoen views heeft op TikTok en bijna één miljoen volgers op Instagram, zei in een recent interview: "Ik ben altijd van nature lenig geweest. Mijn moeder zegt dat ik een hyper kind was en dansen was een goede uitlaatklep voor mijn energie. Ik droomde ervan om op het podium te staan, maar de dansgemeenschap was zo toxic.”

"Mijn collegegeld was duur en ik werd niet betaald door mijn ouders zoals veel van de rijke studenten,” ging ze verder. "Ik werkte in een bar voor extra geld, maar het was niet genoeg, en ik begon creditcards te gebruiken om mijn schuld te dekken. OnlyFans redde me en ik gebruikte mijn flexibiliteit om me te onderscheiden. Ik verdien nu meer dan die professor of die dansers kunnen dromen. Na de manier waarop ik was behandeld, vond ik op OnlyFans zo'n geweldige gemeenschap die me wilde steunen!” Hieronder vind je nog wat leuke plaatjes van de flexibele Sasha…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties