Met de Nederlandse zangeres én WAG Zoë Tauran willen we wel eens een beschuit met muisjes eten (foto's) Babes
Met de Nederlandse zangeres én WAG Zoë Tauran willen we wel eens een beschuit met muisjes eten (foto's)
Babes

Met de Nederlandse zangeres én WAG Zoë Tauran willen we wel eens een beschuit met muisjes eten (foto's)

Zoals jullie weten, steken we zo af en toe eens de grens met onze noorderburen over om ons licht daar op te steken op het vlak van vrouwelijk schoon. En we komen nooit van een kale reis terug! Ons Hollands avontuur bracht ons deze keer bij de 25-jarige Zoë Tauran…

De 25-jarige zangeres bestormt de hitlijsten met haar nummers, maar ook haar looks verdienen een plek in allerhande lijstjes! In Nederland werd ze voor het eerst bekend toen ze met enkele vriendinnen meedeed aan Holland’s Got Talent. Ze bleken zo goed dat ze meteen een platencontract versierden. Na een aantal hits gingen ze uit elkaar en ging Zoë solo verder, en niet zonder succes!

Naast zangeres, is Zoë ook een WAG, zoals men dat noemt. Ze is het lief van de Nederlandse voetballer Richairo Zivkovic, die vroeger voetbalde voor o.a. Groningen en Ajax en nu aan de slag is bij het Servische Rode Ster Belgrado. En dat die Richairo een echt bofkont is met zijn Zoë, mag blijken uit de onderstaande plaatjes!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

(Met dank aan onze vrienden van Gewoon Voor Hem voor de tip)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties