Met golfbabe Annabel Angel willen  we wel eens 18 holes gaan afwerken (foto's) Babes
Met golfbabe Annabel Angel willen  we wel eens 18 holes gaan afwerken (foto's)
Babes

Met golfbabe Annabel Angel willen we wel eens 18 holes gaan afwerken (foto's)

Aan golfbabes / -influencers geen gebrek op de sociale media. Denk maar aan Paige Spiranac en consoorten. En een van die consoorten is de wondermooie Annabel Angel (25). Dé golfsensatie van Groot-Brittannië heeft bijna 300k Instagramvolgers en dat verbaast ons helemaal niks. Ze post namelijk plaatjes die adembenemend genoemd mogen worden.

Maar het is niet alleen golf wat de klok slaat bij Angel. Ze is namelijk ook eerder al ‘ring girl’ geweest bij bokswedstrijden. In het verleden werd ze ook al vaak vergeleken met Paige Spiranac. En ze heeft zowaar hetzelfde 'trekje' als haar grote voorbeeld, want ze zei ooit in een interview: "Net als Paige draag ook ik normaal geen ondergoed, daar heb ik geen behoefte aan.”

Golfen met een kater

Spiranac onthulde trouwens ooit eens hoe het is om te golfen met een kater en ook daar deed Angel haar zegje over: “Ik heb eigenlijk nooit aangeschoten of dronken gespeeld, maar ik heb wel veel rondes gespeeld met een kater de volgende dag, vooral op de universiteit. Mijn coach is toen een paar keer razend geworden! Het busje waarmee we naar de baan reden rook soms helemaal naar alcohol.”

Maar genoeg nu over zuipen en ondergoed! Over naar de lekkere kiekjes…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties