Met Hollands bommetje Laura Celia willen we wel eens een stroopwafel delen (foto's) Babes
Met Hollands bommetje Laura Celia willen we wel eens een stroopwafel delen (foto's)
Babes

Met Hollands bommetje Laura Celia willen we wel eens een stroopwafel delen (foto's)

Zoals jullie weten, trekken we regelmatig eens de landsgrenzen met onze noorderburen over om na te gaan wat er daar reilt en zeilt op het vlak van vrouwelijk schoon. En zo kwamen we deze keer uit bij de knappe Amsterdamse Laura Celia Valk.

We willen graag geloven dat er in Amsterdam wel meer prachtige dames wonen, maar vermoeden toch dat Laura er in een of ander lijstje van sexy babes staat en zeker ergens op de bovenste plaatsen. Op Instagram heeft ze 164.000 volgers, waarmee ze zichzelf zeker een influencer mag noemen.

Laura is een succesvol model – oh verrassing – maar is ook een onderneemster. Nadat ze haar studies Creative Buisiness aan de Hogeschool van Amsterdam afrondde, richtte ze Bobby Rose Agency op, een content-en consultancy bureau dat zich richt op groeiende ondernemingen. Een bezige bij dus. Maar vooral ook een mooie! Check deze adembenemende foto’s maar eens…

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de knapste dames op deze planeet en het leukste van het internet.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties