Met Vlaams 'pikant' model Katy in dit soort lingerie, moet het voor ons geen 30 graden worden (foto's) Babes
Met Vlaams 'pikant' model Katy in dit soort lingerie, moet het voor ons geen 30 graden worden (foto's)
Babes

Met Vlaams 'pikant' model Katy in dit soort lingerie, moet het voor ons geen 30 graden worden (foto's)

Ondertussen weten jullie dat we soms al eens mea culpa durven slaan. Gewoon omdat we vriendelijke en eerlijke jongens zijn. Want tijdens onze lange expedities op Instagram en andere social media zijn er soms Vlaamse schoonheden die door de mazen van ons net glippen. Dames die al veel eerder onze aandacht verdienden, maar die nog niet kregen. Zo iemand was Katy Hollick destijds.

Maar tijden veranderen en we kennen Katy nu al een beetje beter én zijn haar uiteraard op de voet blijven volgen, vooral op Instagram dan. De wondermooie deerne is afkomstig van de streek rond Gent en woont nu aan de kust. Een blik op haar Insta-bio en andere internetbronnen leert ons dat Katy aan de slag is als dierenartsassistente en dat ze ook een account heeft op, drie keer raden, Alleen voor Fans.

Top 1,2% creators

Straffer nog, op OF zit Katy naar eigen zeggen bij de top 1,2% creators. Niet mis! En ook de kiekjes die ze regelmatig deelt op Instagram zijn écht wel de moeite hoor. Daar heeft ze momenteel een schare van meer dan 50.000 volgers. Toen we haar voor het eerst aan jullie voorstelden waren er dat nog maar een goeie 8.000. Veelzeggend... Onlangs deelde ze een lingeriekiekje waar we toch serieus van gaan zweten. Op deze manier hoeft het voor ons geen 30 graden te worden!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties