Mia Khalifa schittert in sexy badkleding voor nieuwe collectie van Shoreditch Ski Club (foto's) Babes
Mia Khalifa schittert in sexy badkleding voor nieuwe collectie van Shoreditch Ski Club (foto's)
Babes

Mia Khalifa schittert in sexy badkleding voor nieuwe collectie van Shoreditch Ski Club (foto's)

Mia Khalifa, ondertussen 30, kennen we natuurlijk allemaal als ex-pornoster. Haar carrière in die sector destijds was van zeer korte duur, maar ze liet er wel serieus haar sporen achter. Nadien bleef ze nog op allerlei manieren voor wat controverse zorgen en bleef ze meer dan actief op de social media.

Op Instagram heeft Mia Khalifa bijna 28 miljoen volgers en die trakteert ze nog altijd regelmatig op leuke plaatjes, pikante filmpjes en controversiële berichten. Ons hoor je daar zeker niet over klagen!

Onlangs stond ze model voor de nieuwe lijn van Shoreditch Ski Club, dat het zomeraanbod uitbreidt met sport- en badkleding. En die laatste ziet er aan en rond het lijf van Mia nog net dat tikkeltje beter uit. Check het hieronder zelf maar. (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties