Mia Khalifa stuurt schokgolf door Instagram door te twerken in villa die 2.000 € per nacht kost Babes
Mia Khalifa stuurt schokgolf door Instagram door te twerken in villa die 2.000 € per nacht kost
Babes

Mia Khalifa stuurt schokgolf door Instagram door te twerken in villa die 2.000 € per nacht kost

Mia Khalifa, ondertussen 30, kennen we natuurlijk allemaal als ex-pornoster. Haar carrière in die sector destijds was van zeer korte duur, maar ze liet er wel serieus haar sporen achter. Nadien bleef ze nog op allerlei manieren voor wat controverse zorgen en bleef ze meer dan actief op de social media.

Op Instagram heeft Mia Khalifa bijna 28 miljoen volgers en die trakteert ze nog altijd regelmatig op leuke plaatjes, pikante filmpjes en controversiële berichten. Ons hoor je daar zeker niet over klagen!

Onlangs verbleef Mia in Mexico in een villa samen met wat vrienden. Die villa heeft volgens goede bronnen een huurprijs van maar liefst 2.000 euro per nacht. Dit terzijde. Wat interessanter is, is dat Mia in die villa even liet zien hoe goed (of slecht) ze kan twerken. Na het posten van het filmpje ging er alleszins een schokgolf door Instagram. Hieronder kun je zelf eens kijken (pijltje naar rechts, en het is het allerlaatste filmpje)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties