Miauwkes! Ex-Pussycat Doll Nicole Scherzinger toont kathedraal van een lichaam in bikini (foto's) Babes
Miauwkes! Ex-Pussycat Doll Nicole Scherzinger toont kathedraal van een lichaam in bikini (foto's)
Babes

Miauwkes! Ex-Pussycat Doll Nicole Scherzinger toont kathedraal van een lichaam in bikini (foto's)

Ex-Pussycat Doll Nicole Scherzinger zit ondertussen al enkele ritjes op tram 4, maar dat betekent niet dat er veel sleet op is gekomen… Integendeel! Ze heeft nog steeds een lichaam waar veel jongere vrouwen stikjaloers op zijn. En dat bewijst ze met de regelmaat van de klok op Instagram.

Op Instagram, waar ze 6,4 miljoen volgers heeft, post ze met de regelmaat van de klok heerlijke foto's en filmpjes. En omdat wij allesbehalve egoïstisch zijn, laten we jullie gewoon meegenieten van al dat moois!

Een recent kiekje dat Scherzinger deelde, deed haar Instagram bijna ontploffen! Ze poseerde in een bikini, waarbij al haar rondingen volledig tot hun recht komen. Wauw! Of beter gezegd: miauwkes! (pijltjes naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties