Miss België Emilie Vansteenkiste zorgt voor een zwoel momentje in bikini (foto's) Babes
Miss België Emilie Vansteenkiste zorgt voor een zwoel momentje in bikini (foto's)
Babes

Miss België Emilie Vansteenkiste zorgt voor een zwoel momentje in bikini (foto's)

Begin dit jaar werd in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne de nieuwe Miss België verkozen. Het felbegeerde kroontje ging naar Emilie Vansteenkiste uit Elewijt, een deelgemeente van Zemst.

Emilie maakte meteen ook veel van haar plannen als Miss België bekend. “Ik wil veel goede doelen steunen, en mijn steentje bijdragen voor België. En misschien ook naar Cambodia (waar Miss België het project Hope for Children heeft lopen, red.) gaan, dat zou ik heel graag willen,” klonk het.

En dat Emilie een knappe verschijning is, bewees ze nog maar eens op Instagram door het delen van een heerlijke bikinifoto. De enthousiaste reactie en emoji's vlogen weer in het rond! Geniet hieronder even mee...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties