Monica Geuze maakt een promofilmpje voor Bjorn Borg maar iedereen is afgeleid door iets anders Babes
Monica Geuze maakt een promofilmpje voor Bjorn Borg maar iedereen is afgeleid door iets anders
Babes

Monica Geuze maakt een promofilmpje voor Bjorn Borg maar iedereen is afgeleid door iets anders

Monica Geuze is al een tijdje hot in Nederland én in België. We kennen ze natuurlijk als presentatrice van Temptation Island, met naast haar onze eigen Viktor Verhulst. En wanneer we zeggen dat Monica er meestal beter uitziet dan de meeste verleidsters, dan denken we niet dat jullie ons leugenaars zullen noemen.

De dames van de koppels op Temptation Island mogen zich gelukkig prijzen dat Monica niet deelneemt als verleidster want heel wat mannen zouden een vogel voor de kat zijn. In 2021 werd Monica nog verkozen tot 'mooiste vrouw van Nederland. Dat wil toch al iets zeggen!

En dat die titel niet gestolen is, bewijst ze wekelijks op de social media door overheerlijke kiekjes en filmpjes te posten. Nu deed ze trouwens een promovideo voor Bjorn Borg, maar om de een of andere reden was iedereen de focus een beetje kwijt...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties