Naomy, de vriendin van 'machine' Rico Verhoeven, trakteert ons op fenomenale bikinifoto's Babes
Naomy, de vriendin van 'machine' Rico Verhoeven, trakteert ons op fenomenale bikinifoto's
Babes

Naomy, de vriendin van 'machine' Rico Verhoeven, trakteert ons op fenomenale bikinifoto's

De blonde bom en personal trainer Naomy van Beem is het lief van niemand minder dan Rico Verhoeven, de bekende Nederlandse kickbokser die het vandaag de dag ook probeert te maken als acteur. Naomy is zelf ook een dame die heel sportief is en fel begaan is met een gezonde lifestyle.

Nog niet zo gek lang geleden daagde ze haar 146.000 volgers op Instagram uit voor een 40-daagse challenge en dat deed ze door een foto van zichzelf in sexy lingerie te posten. Met daarbij de nodig uitleg over de challenge uiteraard. Het bleek voor velen toen moeilijk om zich te concentreren op die uitleg. Begrijpelijk!

Nu poseerde Naomy in bikini en zo zette ze haar Instagram helemaal in de fik! Gelukkig stond er nu wat minder tekst bij de heerlijke kiekjes, zodat we vooral op de foto's kunnen focussen. Een van haar fans vroeg zich af: "Is dit wel echt!?" Ja hoor! Hieronder kunnen jullie eens mee loeren...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties