Nicole Scherzinger laat ons meegenieten van haar vakantie en deelt foto’s in kleurrijke bikini Babes
Nicole Scherzinger laat ons meegenieten van haar vakantie en deelt foto’s in kleurrijke bikini
Babes

Nicole Scherzinger laat ons meegenieten van haar vakantie en deelt foto’s in kleurrijke bikini

Ex-Pussycat Doll Nicole Scherzinger (44) is ondertussen al een tikkeltje ouder, maar dat betekent niet dat er veel sleet op is gekomen… Integendeel! Ze heeft nog steeds een lichaam waar veel jongere vrouwen stikjaloers op zijn. En dat bewijst ze met de regelmaat van de klok op Instagram.

Op Instagram, waar ze 5,7 miljoen volgers heeft, post ze met de regelmaat van de klok heerlijke foto's en filmpjes. En omdat wij allesbehalve egoïstisch zijn, laten we jullie gewoon meegenieten van al dat moois!

Een laatste setje foto's dat ze deelde op Instagram laat Nicole zien in bikini en dat is altijd de moeite waard. Waar de kiekjes precies genomen werden, is een raadsel. Zeker is wel dat het op een locatie is waar Nicole nog nooit kwam. Als bijschrift citeert ze immers de Dalai Lama: "Ga één keer per jaar naar een plek war je nog nooit kwam." (zeker op het pijltje naar rechts klikken voor meer foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

10 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties