Nochtli in strakke yogabroek bewijst nog eens waarom alle Hollanders stapelgek zijn van haar Babes
Nochtli in strakke yogabroek bewijst nog eens waarom alle Hollanders stapelgek zijn van haar
Babes

Nochtli in strakke yogabroek bewijst nog eens waarom alle Hollanders stapelgek zijn van haar

Nochtli Peralta Alvarez, de Nederlandse schone met Mexicaanse roots, blijft haar volgers steeds weer verrassen en inspireren. Onlangs deelde Nochtli op Instagram foto's waarin ze een wel zeer strakke yogabroek draagt, waarmee ze andermaal bewijst dat ze tot de mooiste vrouwen van Nederland behoort.

Nochtli, die op Instagram bijna één miljoen volgers heeft, is een graag geziene figuur in de fitness- en modewereld, wat uiteraard niet mag verbazen. En met haar schare volgers natuurlijk ook een stevige influencer.

Onlangs had ze te kampen met een ernstige voedselvergiftiging en ze duikt momenteel weer de fitness in om helemaal in topvorm te geraken. Bij haar recente kiekjes schreef ze: "Today's note: rest is productive, but smirking bc be back in the gym." Hieronder wat heerlijke foto’s van de al even heerlijke Nochtli…

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties