Of de mooiste vrouwen uit Scandinavië komen? Hilda Sigurdsson alleszins wel! (foto's) Babes
Of de mooiste vrouwen uit Scandinavië komen? Hilda Sigurdsson alleszins wel! (foto's)
Babes

Of de mooiste vrouwen uit Scandinavië komen? Hilda Sigurdsson alleszins wel! (foto's)

Misschien nog niet al te bekend bij het Belgische publiek, maar deze Zweedse schoonheid verdient absoluut de spotlights. In Amsterdam is deze prachtige blondine, luisterend naar de naam Hilda Sigurdsson, haar carrière (als 'digitale maker') een boost aan het geven en heef ze - volledig terecht - ook de nodige ambities als model.

Maar ook online heeft Hilda met haar opvallende blauwe ogen de harten veroverd en gaat het haar voor de wind. Op Instagram telt ze momenteel 133k volgers. En die fans schotelt ze met de regelmaat van de klok de heerlijkste plaatjes voor. One to follow dus! Men zegt wel eens dat de mooiste vrouwen ter wereld uit Scandinavië komen. We gaan die discussie niet meer voeren, maar toch. Als we Hilda zien, ja dan...

Oordeel vooral zelf en laat je hieronder onderdompelen in de natuurlijk schoonheid van deze Zweedse parel. Zij is werkelijk next level. Dus, begin haar te volgen en je zult je afvragen hoe je ooit zonder haar in je feed hebt geleefd!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties