Onze favoriete dj Jazz Becker deelt een gloeiendheet vakantiefilmpje van op Bali Babes
Onze favoriete dj Jazz Becker deelt een gloeiendheet vakantiefilmpje van op Bali
Babes

Onze favoriete dj Jazz Becker deelt een gloeiendheet vakantiefilmpje van op Bali

We hebben al een paar pareltjes van vrouwelijke dj’s de revue zien passeren, en enige tijd geleden hebben we daar de wondermooie Jazz Becker aan toegevoegd. En aan jullie klikgedrag te zien toen, was dat een serieuze voltreffer! Toegegeven, Jazz is sindsdien ook een van onze favorietjes.

Jazz is de dj waar we allemaal vooraan willen staan als ze draait. Haar muziekkeuze spreekt ons enorm aan, maar eerlijk gezegd dansen we op alles zolang Jazz het maar opzet. Naast haar werk als DJ is Jazz natuurlijk ook model, en dat is niet verwonderlijk gezien haar uiterlijk.

Met haar donkere haar en prachtige ogen vinkt ze meteen het eerste punt van de zeven schoonheden aan. Wauw! Haar prachtige glimlach maakt het plaatje compleet. Jazz reist de hele wereld rond. In een recente video laat ze ons meegenieten van haar avonturen op Bali, uiteraard in aangepaste outfits. Je vindt het filmpje helemaal onderaan, eerst nog wat 'voorgerechtjes'...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties