Ook Temptation Megan en Milou zijn nu op OnlyFans te bewonderen en dat werd gevierd met een pikante shoot

Milou en Megan zitten nu ook op OnlyFans

OnlyFans is sinds corona immens populair geworden. Voor een vast bedrag per maand kan je daar de naaktfoto’s of pikante filmpjes bekijken van je favoriete bekende vrouw (of man). Milou Van Agtmael en Megan Desaever, die beide enkele jaren geleden meededen aan Temptation Island, kan je vanaf nu ook op OnlyFans vinden.

Een pikante shoot op de motorkap van Fabrizio

Om te vieren dat beide dames nu op OnlyFans te bewonderen zijn, deed fotograaf Steven Wolles gisteren een pikante fotoshoot met de Temptation-vrouwen samen. Deze vond in Antwerpen plaats, tevens op de auto van Fabrizio, nog een andere deelnemer van Temptation Island. Enkele foto’s kan je hieronder alvast bewonderen.

Voor de nog pikantere naaktfoto’s moet je dan weer zijn op de OnlyFans-pagina van Milou, Megan of de Patreon van Steven Wolles. Voor de geïnteresseerden: een abonnementje op bijvoorbeeld de OnlyFans-pagina van Milou kost je zo’n 25 dollar per maand. Gezien het succes van OnlyFans zou het ons niet verbazen dat zowel Milou als Megan binnenkort heel populair zullen zijn op het platform.

Leave a Reply

Your email address will not be published.