Opgelet Hazard en co! Dit is het 'geheime wapen' van de Kroaten (foto's) Babes
Opgelet Hazard en co! Dit is het 'geheime wapen' van de Kroaten (foto's)
Babes

Opgelet Hazard en co! Dit is het 'geheime wapen' van de Kroaten (foto's)

Als de Rode Duivels de tweede ronde willen halen op het WK in Qatar, dan zullen ze onder andere voorbij Kroatië moeten geraken in de poulefase. En hopelijk kunnen Hazard en co tijdens de match tegen de Kroaten (01/12) hun ogen een beetje van de tribunes houden, want daar zal ene Ivana Knoll haar geboorteland naar de overwinning proberen te schreeuwen. Ivana wordt wel eens de ‘meest sexy Kroatische voetbalfan’ genoemd.

Ivana (30) werd beroemd nadat ze tijdens het WK 2018 in Rusland met haar optredens op de tribunes indruk maakte. En nu is ze terug voor de editie in Qatar om Luka Modric en co. opnieuw aan te moedigen als ze het opnemen in groep F tegen België, Marokko en Canada. Ivana postte op haar Instagram al een paar foto’s waarop ze te zien is in een sexy ‘Kroatische’ bikini.

'Gepaste outfit' voor Qatar

Ze deelde ook een foto van in Qatar waarop ze te zien is in een ‘meer gepaste’ outfit. Je weet wel, met al die bijzondere wetten in de oliestaat. Hieronder kunnen jullie meegenieten van wat heerlijke kiekjes van Ivana…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties