'Opvolgster' van golfbabe Paige Spiranac doet ons heerlijke bikinifoto cadeau voor haar 20e verjaardag Babes
'Opvolgster' van golfbabe Paige Spiranac doet ons heerlijke bikinifoto cadeau voor haar 20e verjaardag
Babes

'Opvolgster' van golfbabe Paige Spiranac doet ons heerlijke bikinifoto cadeau voor haar 20e verjaardag

Lilia Schneider wordt de 'volgende Paige Spiranac' genoemd - en zou inderdaad een van de uitdagers kunnen zijn voor haar kroon als ‘koningin van de wereld van de golfinfluencers’. Voormalig professioneel golfspeelster Spiranac heeft meer volgers op de sociale media dan topgolfers Tiger Woods en Rory McIlroy en haalt door haar enorme populariteit lucratieve sponsor- en andere deals binnen.

Schneider is nog ver verwijderd van Spiranacs enorme 3,7 miljoen volgers, maar haar populariteit stijgt en ze heeft nu meer dan 50.000 fans op Instagram, waar ze golftips en (uiteraard) bikinifoto’s en andere leuke kiekjes deelt. En een recente foto ter ere van haar 20e verjaardag liet fans versteld staan, toen ze in een oranje bikinitopje schitterde. De post heeft al duizenden likes gekregen en de comments swingen natuurlijk de pan uit.

(lees verder onder de foto)

Schneiders populariteit steeg vorig jaar toen de aandacht werd getrokken door haar geruchtmakende relatie met golftopper Bryson DeChambeau. De studente van de Marian University in Indianapolis werd gespot toen ze het gezellig maakte met de voormalige US Open-kampioen. Schneider maakt op sociale media al indruk op haar fans met haar golfswing en haar spel zal zeker alleen maar beter worden met de knowhow van DeChambeau.

Maar dit allemaal geheel terzijde, over naar de kern van de zaak. En dat zijn de leuke kiekjes van Lilia hieronder. Toch?

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties