Paris Hilton trekt zeer gewaagde outfit aan en stuurt schokgolf door Instagram (foto's) Babes
Paris Hilton trekt zeer gewaagde outfit aan en stuurt schokgolf door Instagram (foto's)
Babes

Paris Hilton trekt zeer gewaagde outfit aan en stuurt schokgolf door Instagram (foto's)

Paris Hilton… You love her or you hate her, er lijkt geen gulden middenweg. Tegenstanders zeggen dat ze vooral bekend werd door de centen van vaderlief (is eigenlijk wel zo) en dat ze zelf amper iets presteerde. Voorstanders van haar zeggen… Ja, wat zeggen die eigenlijk?

De wereld leerde Paris vooral kennen als verwende blondine in het reality-programma 'The Simple Life' en dat zorgde bij veel mensen vooral voor hoofdschuddend ongeloof. Nochtans heeft ze daar wel de basis gelegd voor haar meer dan 26 miljoen fans op Instagram.

En wat voor- en tegenstanders ook allemaal mogen zeggen, daar op Instagram trakteert ze haar volgers soms wel op geweldige kiekjes. Neem nu de kiekjes in een niets verhullende jurk die ze recent postte. Die zorgden toch voor een kleine schokgolf op de sociale media. Geniet hieronder gewoon even mee... (pijltje naar rechts voor alle foto's)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties