Pedro Elias kent er niks van: ‘Wesley, ik word niet opgewonden van uw dochter Amy’ (foto’s)

Pedro maakte Wesley bijna boos

De heren van Supercontent hadden onlangs Wesley Sonck en Pedro Elias op bezoek die weer samenwerken naar aanleiding van het tweede seizoen van ‘De Containercup’.

Moment van de dag was ongetwijfeld toen Pedro een kijkersvraag (Wat vindt Pedro van Amy?) moest beantwoorden over de dochter van Wesley, de prachtige Amy Sonck. De ex-profvoetballer is nogal gevoelig als het op zijn lieftallige oogappel aankomt en Pedro gaf een héél veilig antwoord.

“Amy Sonck is een prachtige, lieve vrouw die op Instagram heel veel volgers heeft. Maar persoonlijk kan ik er niet opgewonden van geraken omdat ze voor mij ook gewoon een beetje Wesley Sonck met een boezem is. Ze is dan ook de dochter van mijne maat.”

Toen Supercontenter Jeff nog even toevoegde ‘van ne maat dat kan geen kwaad’, mocht hij blij zijn dat Wesley dat plastieken stuk tussen hen niet afbrak.

Hoe het ook zei, dit is voor ons weer een fantastisch excuus om wat foto’s te delen van de prachtige Amy Sonck die ondertussen al 131.000 volgers heeft op Instagram en dat is zeker geen kattenpis.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
kmk
2 maanden geleden

De familie Sonck heeft duidelijk voeling met de bal.