Playboy-model Dea Dicapria gooit soms al eens iets uit om haar tatoeages te showen (foto's) Babes
Playboy-model Dea Dicapria gooit soms al eens iets uit om haar tatoeages te showen (foto's)
Babes

Playboy-model Dea Dicapria gooit soms al eens iets uit om haar tatoeages te showen (foto's)

Tatoeages zorgen soms nog wel eens voor de nodige controverse, vooral als mensen nagenoeg hun ganse lichaam ermee bedekken, maar ze geraken steeds meer en beter ingeburgerd. Het lijkt zelfs alsof we ooit een moment zullen bereiken waar ze eerder regel dan uitzondering zijn. Geen probleem voor ons, want wij vinden tattoos best wel cool! En we zijn vooral ook fan van mooie dames met hier en daar een ‘kunstwerkje’ op hun indrukwekkende lichaam.

Vandaag stellen we jullie graag voor aan Dea Dicapria. De naam alleen al doet je dromen van vanalles en nog wat. Een blik op haar bio op Instagram – waar ze meer dan 90.000 volgers heeft – leert je meteen al wat meer over deze schoonheid. Dea is een Vietnamees / Duits model en woont op Bali. Ook reist ze blijkbaar regelmatig naar Melbourne in Australië. Dea is (volgens haar bio) ook een ‘Suicide Girl’ en Playboy-model en bevindt zich naar eigen zeggen in de top 2% op OnlyFans. Sterk!

Haar Instagram-bio leert ons bovendien dat ze sterk begaan is met dierenwelzijn en haar border collie (die een eigen Instagrampagina heeft) mee de wereld rond neemt. Een hele boterham dus. Maar wij zijn vooral geïnteresseerd in de leuke plaatjes die ze deelt op Instagram, waarbij haar geweldige lichaam maar vooral ook haar vele tattoos in het oog springen. Geniet maar even mee…

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties